Forside

Børnekoret

Børnekoret

Aspiranter
De korpiger, der er nye og hermed aspiranter vil i det første halve år ikke få nogen løn.

Korets mødetid er hver torsdag fra kl. 14.30 til 15.45

Korets sang-repertoire
Der vil blive lagt vægt på at koret får indøvet de rutinemæssige korsvar, nadver og dåbssalmer. Vi vil fremover i god tid kende 2-3 salmer af den kommende søndags gudstjeneste og får hermed mere tid til at øve.
Vi håber på den måde, at det vil give større tilfredsstillelse og glæde med korsangen, både for korpigerne selv og dem der skal lytte.

Børnekorets størrelse
Der er i øjeblikket tilmeldt piger. Det er rigtig flot. Det er derfor ønskeligt at ca. halvdelen 8-10 sangere på skift vil kunne møde op til medvirken i kirken

Har du lyst til at være med i børnekoret kan du kontakte korlederen - organisten på tlf. 22646658